Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Stockholms Stadsmissions styrelse

Stockholms Stadsmissions styrelse utses av föreningens medlemmar. Styrelseledamöterna väljs för två år i taget och uppbär inget arvode för sitt styrelsearbete. Styrelsen möts minst sju gånger per år och ska bestå av minst sju och högst tolv ledamöter.
Per-Olof Söderberg
Per-Olof Söderberg
Ordförande
Per-Olof är styrelseordförande och grundare av Söderberg & Partners AB. Han är bland annat också styrelseledamot och delägare i Ratos AB. Per-Olof har styrelseuppdrag för Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms Handelskammare och är också en av initiativtagarna till Inkludera Invest. Han är Civilekonom från Handelshögskolan och har en MBA från INSEAD.
Anders Lago
Anders Lago
Vice ordförande
Anders är före detta kommunalråd i Södertälje och har bland annat medverkat till den så kallade Telgemodellen - samverkan mellan kommun och näringsliv för att minska arbetslösheten. Han är för närvarande ordförande för HSB:s Riksförbund, Sveriges största bostadskooperation.
Kerstin Calissendorff
Kerstin Calissendorff
Ledamot
Kerstin är justitieråd i Högsta domstolen och har en jur. kand. från Stockholms universitet. Hon har verkat som advokat liksom delägare och ordförande i Advokatfirman Cederquist.
Ingrid Eiken
Ingrid Eiken
Ledamot
Ingrid är VD på mäklarsamfundet och ordförande i Hemnet AB samt ledamot i styrelserna för Mäklarsystem i Sverige AB och Insuresec AB. Ingrid är utbildad ekonom vid Stockholms universitet och har även en grundutbildning i kognitiv beteendeterapi.
Marie Ledin
Marie Ledin
Ledamot
Marie är VD för bokförlaget Anderson Pocket och för Polar Music Prize - ett internationellt musikpris instiftat av Stikkan Anderson. Hon har tidigare varit verksam som skivbolagschef, bland annat på BMG.
Lars Oscarsson
Lars Oscarsson
Ledamot
Lars är professor i socialt arbete vid Ersta Sköndal högskola. Lars har en socionomexamen samt filosofie doktorsexamen från Stockholms universitet. Han har flera akademiska uppdrag samt uppdrag för Socialstyrelsen.
Britta Wallgren
Britta Wallgren
Ledamot
Britta är VD för Capio S:t Görans sjukhus i Stockholm sedan 2009 samt sitter i Sverigeledningen Capio AB. Hon har läkarexamen från Karolinska Institutet och specialistutbildning i Anestesi och intensivvård. Britta har även ledarutbildning från Handelshögskolan och Harvard Buisness school executive education.