Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ny Second hand-butik i Södertälje

översiktbild i butik
2017-05-05
Den 11 maj öppnade den 15:e second hand-butiken i ordningen. En ny butik i centrala Södertälje som ska bidra till ett ökat återbruk och erbjuda arbetsträning.

Här kan du handla second hand såsom dam-, herr-, och barnkläder, sportartiklar, prylar, media och hemtextil. Butiken tar även emot gåvor på plats i butik. Second hand-butiken bedrivs som ett socialt företag som möjliggör arbetsträning för människor som vill närma sig arbetsmarknaden. 

Adress:
Strandgatan 6-8
151 71 Södertälje

Öppettider:
Mån-fre 10-18
Lör 10-16
Sön 11-16

Sonny Wall
Verksamhetschef second hand
Lise-Lotte Ryhnell
Säljchef Second hand

Second hand

Letar du efter vacker vintage eller är på jakt efter antika konstföremål? Eller vill du lämna barnkläder som barnen vuxit ur och göra en insats för miljön? Hos oss bidrar du till ett mer hållbart samhälle oavsett om du handlar eller skänker gåvor.

Läs mer om Second hand

Arbetsträna hos Stockholms Stadsmission

Din väg in till arbetslivet kan börja med arbetsträning i våra verksamheter. Här får du stöd, utmaning och utbildning i specifika yrkeskunskaper och annat som hör arbetslivet till. Samtidigt får du en möjlighet att göra en insats för miljö och medmänniska.

Läs mer om Arbetsträna hos Stockholms Stadsmission

Skänk kläder och saker

Har du rensat i garderoben och har möbler, saker och kläder som du har växt ur eller helt enkelt tröttnat på? Ge dina prylar en andra chans genom att skänka och gör samtidigt en insats för miljö och människa.

Läs mer om Skänk kläder och saker