Hoppa till huvudinnehåll

Den här sidan använder cookies. Om du fortsätter använda sidan så accepterar du användande av cookies.

Bli partnerföretag till Stockholms Stadsmission

Som partnerföretag till Stockholms Stadsmission bidrar ni under ett år med minst 300.000 kronor till våra verksamheter. Ni har stort inflytande över hur ert bidrag används och tillsammans hittar vi en samarbetsform som passar er beroende på hur mycket ni vill fördjupa ert sociala engagemang och inspirera era medarbetare.

Ni har möjlighet att själv utforma ert partnerskap tillsammans med oss. Till exempel kan vi anordna besök på våra olika verksamheter eller skräddasy riktade volontärinsatser. Våra partnerföretag kan även anlita oss för föreläsningar om våra olika verksamheter för den egna personalen och kunder.

Detta får ni som partnerföretag

  • På Stockholms Stadsmissions webbplats presenteras ni som partnerföretag där ni själva kan beskriva varför ni valt att ingå partnerskap med oss.
  • Ett gratis konferenstillfälle, exklusive mat och dryck, i våra vackra, anrika konferenslokaler, Grillska huset, i Gamla Stan. Ni får dessutom 20% rabatt vid ytterligare ett konferenstillfälle under året.
  • Inbjudan till vår årliga Partnerträff.
  • Möjlighet att besöka den verksamhet ni stödjer.
  • Ert företagsnamn i vår årliga tackannons i Dagens Industri.
  • Vårt nyhetsbrev digitalt. Här berättar vi vad som händer i våra verksamheter just nu och vad ett urval av våra vän- och partnerföretag har bidragit med för ett mänskligare Stockholm.
  • Stockholms Stadsmissions partnerföretagssymbol för er webbplats och som ni kan använda i er marknadsföring samt en e-postsignatur som visar att ni aktivt stödjer vår verksamhet.

 

Linda Nyqvist
Linda Nyqvist
Ansvarig företagssamarbeten